Subscribe:

9 Aralık 2011 Cuma

Kaspersky World 1.2.4.126 2012


Kaspersky World 1.2.4.126 2012-6.5 mb
Kaspersky World  Kaspersky Lab antivirüs ürünlerini Full yapmak için komple bir çözüm setidir.Yeni key bulucu ile deneme sürelerini sıfırlayabilir ve diğer birçok işlemi yapmanızı sağlar.By God ...

Driver Robot 2.5.4.2


Driver Robot 2.5.4.2-8.5 mb
Driver Robot 2.5 otomatik olarak bilgisayarınızı tarar, sürücüsü olmayan ve sürücü yenilenmesi gereken programların listesini görüntüler. Listeyi oluşturduktan sonra program isteğinize göre driverlerini bilgisayarınıza indirip kurabilmektedir...

Foryoursoft Messenger Detect 3.95 (3.9.5.1)


Foryoursoft Messenger Detect 3.95 (3.9.5.1)-7.9 mb
Messenger Detect bir bilgisayar casus programıdır. Yerel internet ağınızdaki tüm bilgisayarların anlık konuşma programlarındaki (Windows live messenger, msn, yahoo messenger,..) ve internet sitesi chat bölümlerindeki konuşmalarını takip edebilir, bilgisayarınıza gizlice ve otomatik olarak kaydedebilirsiniz. Takip etmek istediğiniz bilgisayara programı kurma zorunluluğunuz yoktur. Program kurulumdan sonra otomatik olarak çalışmaya başlar.
Yerel ağınızdaki kişilerin ne zaman, kimlerle ve ne konuştuklarını artık tam olarak bileceksiniz. Messenger Detect yerel ağınızdaki kişilerin anlık ileti programlarındaki konuşmalarını otomatik olarak yakalar ve sisteminize kaydeder.

DVDFab Passkey 8.0.4.2 Final


DVDFab Passkey 8.0.4.2 Final-7.9 mb
DVDFab Passkey ile Bir DVD yada Blu-ray'ın parola korumasını saniyeler içinde kaldırıp içeriğine erişebilirsiniz. Gerçekten türünün en güçlü örneklerinden olan bu yazılım ile saniyeler içinde kopya korumalarından kurtulmak artık çok kolay. Bölge kodu farketmeksizin işlem uygulanabilir. Geçiş anahtarı için DVD tüm bilinen CSS CPRM, CPPM, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD, CORE X 2, vb algoritmalarını çözüp sonra kopyalamanızı sağlar. Yazılımın düşük boyutlu olması ve pek çok özelliğie sahip olması tercih açısından ilk sırada yer almasına sebep.

8 Aralık 2011 Perşembe

Glary Utilities Pro 2.40.0.1326 Multilanguage


Glary Utilities Pro 2.40.0.1326 Multilanguage-6.4 mb
Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için içerisinde 10'dan fazla araç içeren güçlübir yazılımdır.. Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır. Ayrıca güvenli dosya silme ve boş klasörleri bulma gibi özelliklere de sahiptir. Programın Türkçe dil desteğine sahip olması da hiç kuşkusuz kullanım kolaylığını bir hayli arttırıyor.

CyberPower Disc Creator 3.4.1


CyberPower Disc Creator 3.4.1-7.7 mb
CyberPower Disc Creator kapsamlı bir tüm-sen oluşturma, paylaşma ve diskler üzerinde dijital içeriğin tüm mağaza sağlayan bir arada CD DVD yazıcı yazılımdır. Bu yeni disk yazıcı yazılım yepyeni Blu-Ray ve HD-DVD disklere mirası Audio CD mevcut tüm optik disk formatlarını destekler. Tabii ki, bir veya çift katmanlı DVD video veya veri diski tek gibi kolayca bir veri CD yazabilir.

Magic DVD Copier 6.1.0


Magic DVD Copier 6.1.0-5.1 mb
Magic DVD Copier, basit, sade ve kullanışlı bir DVD kopyalayıcısıdır. Sadece boş bir diski DVD yazıcınıza koyun ve tuşa basın. Bırakın gerisini o yapsın. İsterseniz filminizi fiziksel sürücünüze kopyalayabilirsiniz. Böylece ne zaman isterseniz filmlerinizi DVD'ye gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

Nsasoft Product Key Explorer 2.8.5.0


Nsasoft Product Key Explorer 2.8.5.0-5.1 mb
Yüklediginiz programların seriallerini yada lisans keylerini mi kaybettiniz. Hiç sorun değil. Nsasoft Product Key Explorer ile Windows, MS Office, SQL Server ve 500 tane daha diğer yazılımların keylerini bulabiliyor…

Driver Checker 2.7.5 Datecode 08.12.2011


Driver Checker 2.7.5 Datecode 08.12.2011-6.9 mb
Driver Checker - sistem donanımları ile uyumlu bir şekilde çalışarak güncellenmesi gereken yada eksik olan sürücüleri otomatik olarak güncelleştirebilmek için tasarlanmış kolay kullanım arayüzlü bir güncelleme programıdır. Driver Checker sadece bununla kalmayıp sistemden kaldırmak istediğiniz sürücüleri kaldırma veya onarmanıza olanak tanımaktadır. Ayrıca tamamen kurduğunuz sistemin temiz bir şekilde hazır olan sürücülerini yedeklemenizi sağlayarak daha sonra site, site dolaşıp sürücü arama derdinden kurtalabilirsiniz.

7 Aralık 2011 Çarşamba

Registry Cleaner Free 2.3.1.8


Registry Cleaner Free 2.3.1.8-6.0 mb
Registry Cleaner Free, Windows için  hızlı ve güvenilir bir kayıt defteri temizleme araıdır.Kayıt defterini tarar, kayıt defteri hatalarını düzeltir, kayıt defteri dosyalarını onarır,DLL hataları kaldırır ve PC'nizin performansını en üst düzeye çıkararır.By God...

6 Aralık 2011 Salı

Winter 3D Screensaver 1.0


Winter 3D Screensaver 1.0-6.3 mb
Bu olağanüstü Winter 3D Screensaver ile sakin bir kış gecesi atmosferi yaşayın. Bu kış cennetinde rüzgarların, bacalardan çıkan dumanların,yavaş yavaş yükselen karla kaplı bir ev ile sizi huzurlu bir ortama götürmüş olacaktır. Rahatlatıcı müzik ve yüksek kaliteli 3D grafik görüntüleriyle sıkıcı dünyayı unutmanıza yardımcı olacaktır.

Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15


Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15-7.7 mb
Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazanan Advanced WindowsCare tamamen yenilendi ve bu yenilikle beraber ismi de artık Advanced SystemCare (Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı) olarak değiştirilmiş bulunuyor. Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alarak çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan bu program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak.Siyah ve beyaz olmak üzere 2 tema seçeneği sunan programın ilk başında yapılan Windows Bakımı taramasından sonra "Onar" tuşu ile bu bölümdeki hataları onarabilirsiniz.

GoodSync Enterprise v8.8.8.8 Multilingual


GoodSync Enterprise v8.8.8.8 Multilingual-7.3 mb
Bilgisayarınızda bulunan tüm verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yedekleyebilir, yedeklerinizi dilerseniz bir harici diske, dilerseniz ftp ile uzaktaki bir sunucuya gönderebilirsiniz. Çift taraflı yedekleme özelliği sayesinde yedeklerinizi sorunsuz ve güvenli şekilde sizlere sunar, mp3 dosyalarından tutun, resim, film, office dökümanları gibi bir çok şeyi kolay ve basit bir şekilde yedekleyebilir ya da program ile almış olduğunuz yedekleri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz..

PGWare SuperRam 6.12.5.2011


PGWare SuperRam 6.12.5.2011-5.4 mb
SuperRam (Bellek Performansı Arttırıcı) bilgisayarınızda bulunan bellekleri (RAM) izleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz profesyonel bir optimizasyon aracı. Donanımınıza hiçbir modifikasyon yapmadan bir çocuğun bile kolaylıkla kullanabileceği basit ve sade bir arayüz ile tüm ayarlamaları kolaylıkla yapabilceğiniz bu program diğer birçok bellek modifiye programlarından daha iyi performans sağlıyor.

5 Aralık 2011 Pazartesi

Driver Magician 3.65



Driver Magician 3.65-6.5 mb
Driver Magician; Windows İşletim Sisteminde, sürücü güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan faydalı bir yazılımdır.Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp, seçeceğiniz konuma onları yedeklemenizi sağlar.Driver Update (sürücü güncelleştirme) özelliği ile sisteminizi çok kısa bir sürede tarayıp, yeni versiyonları, yamaları çıkan aygıt sürücülerinizi direkt indirebilmenizi sağlar.

Revo Uninstaller Pro 2.5.7 Multilanguage


Revo Uninstaller Pro 2.5.7 Multilanguage-7.8 mb
Yazılımlar, oyunlar, işletim sistemi güncellemeleri, araçlar, vb.. derken; sabit sürücümüzün aşırı biçimde dolduğunu, bir zamanlar hıphızlı çalışan işletim sistemimizin eklenen dosyalar yüzünden günden güne yavaşladığını, sabit sürücülerimizin yetersiz alan sinyalleri ile hata vermeye başladığı ve masaüstümüzün birçok simge ile dolup taştığını, günümüzde gittikçe hızlanan internet hızımız ile çok daha kısa sürede hisseder olduk. Bu bağlamda hemen Denetim Masamızı açtık ve Windows'un klasik Program/Ekle Kaldır aracımızı çalıştırarak kurduğumuz birçok ek programın başarıyla kaldırıldığını gördük.

Super Hide IP 3.1.7.2


Super Hide IP 3.1.7.2-6.0 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.

Super Hide IP 3.1.7.2-6.0 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.
Program üzerinden ülkelere göre IP adresi alabilir internette gezinmeye başlayabilirsiniz.Eğer ki amacınız hotfile yada benzeri sitelerden dosya indirmek ise kullandığınız sahte IP adresi bir havuz içersindedir.Siz ilk isteği sahte IP adresine tanımlanmış olan bilgisayara o bilgisayarda hotfile sitesine yapar ve inanın hız yerde sürünür.Hele ki programı kullanan biri dosya indirmişse beklemeye alınırsınız.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Instant Demo Pro 8.10.23 + Rus


Instant Demo Pro 8.10.23 + Rus-6.2 mb
Instant Demo ekran görüntü yakalama yazılımıdır. Bu programı kullanarak ekran hareketlerini yakalayıp, görüntüler üzerinde düzenleme yaparak video dosya türünde kaydedebilirsiniz.

Evaer Video Recorder for Skype 1.2.3.12


Evaer Video Recorder for Skype 1.2.3.12-6.2 mb
Skype Evaer Video Kaydedici – AVI kalitesinde Skype’de yaptığınız video ve sesli görüşmelerin kaydını tutan bir yazılım. Siz kendi ihtiyaçlarınıza göre bir video codec seçebilirsiniz. Sesli ve görüntülü konferanslar, podcast veya aile VoIP aramaları sabit diskinize kaydetmenize olanak verir, ayrıca aynı anda birden fazla video aramalarınıda kaydedebilirsiniz. Skype kullananların görüşmelerini anı olarak saklaması yada başka amaçlar için kullanılabilecek kullanıcı dostu bir yazılım.

4 Aralık 2011 Pazar

Avanquest PC Speed Maximizer 3.0.1.0


Avanquest PC Speed Maximizer 3.0.1.0-5.2 mb
Avanquest PC Speed Maximizer pc nizin yeni gibi çalışmasını sağlar ve bilgisayarınızı ilk günkü haline getirir.Avanquest PC Speed Maximizer hızlı,kolay ve güvenli bir şekilde kullanabilirsizniz.Programı acemiler bile çok basit bi şekilde kullanabilir.Hızlı tarama veya detaylı tarama ile pcniz ilk günkü gibi süper bi şekilde olucak.Tavsiye edilir.By God...

Official XP Themes Pack (x86/x64)

Official XP Themes Pack (x86/x64)-7.7. mb
Özellikle Windows XP kullanıcıları için 4 resmi Microsoft teması burada! Avantajı:Herhangi bir sistem dosyasını yamamaya gerek duymaz. Bunları doğrudan tıklayrak kurabilirsiniz.By God...

Green Bird Screensaver


Green Bird Screensaver-6.2 mb
Hayat dolu bu ekran koruyucu ile güzel ve harika doğanın tadını çıkarın. Ekranınızda uçan yeşil kuşlar ve kelebekleri izlerken bu ortamda huzuru kucaklacaksınız.Bu ekran koruyucu herhangi bir zamanda dinlenmek için süperdir.By God...

Uninstall Tool 3.0.1 Build 5216 Final


Uninstall Tool 3.0.1 Build 5216 Final-5.8 mb
Uninstall Tool Bilgisayarınıza yüklediğiniz ama silmek isteyipte silemediğiniz yazılımları veya güncellemeleri Uninstall Tool ile sisteminizden kolaylıkla kaldırabilirsiniz.Sisteminizde yüklü olan yazılımları Uninstall Tool bunları saniyeler içinde bularak size gösterir. Aynı şekilde yükül olan güncellemeleride gösterme özelliği var.