Subscribe:

14 Ağustos 2011 Pazar

Windows 8 build 7850 KMS Activator and Timebomb Remover

Windows 8 build 7850 KMS Activator and Timebomb Remover-9.9 mb
Windows 8 (build 7850) KMS Etkinleştirme aracı indirmek için web sitelerinin sayısı ve Windows 8 etkinleştirme işlemi atlamak hem de Windows 8 deneme Time Bomb sınırı kaldırmak için Windows 8 aktivatör.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Super Hide IP v3.1.3.6

Super Hide IP v3.1.3.6 (IP Gizleme Yazılımı) | 5.9 MB
Super Hide IP ile Ip’nizi gizleyenrek internettte anonim sörf yapmanıza ve arkanızda iz bırakmamanızı sağlayan bir programdır.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Anti-Trojan Elite v5.5.0

Anti-Trojan Elite v5.5.0-6.1 mb
Anti-Trojan Elite, kötü niyetli yazılım kaldırma programıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlar da bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.
Yazılım gerçek zamanlı bir korumaya sahip olup, sistemde etkin biçimde çalışmakta ve zararlılar daha sisteme girmeden onları engelleyebilmektedir. Şu an 35000'in üzerinde truva atı, solucan ve keylogger zararlısını algılayabilmekte olan yazılım otomatik güncelleme özelliği ile hızlı biçimde bu sayıyı arttırmaktadır.

İçerisindeki araçlar ile sistem güvenliği koruma konusunda da oldukça iyi durumdadır. Bu araçlar ile ağ bağlantılarını denetleyip, şüpheli bulduğu bağlantıları kesebilmektedir. Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalardan yine şüpheli olanları sonlandırabilmektedir. Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri izlemekte ve eğer sisteme zarar verecek olan bir değişiklik olmuşsa bunu onarabilmektedir.

Oldukça iyi bir tarama bölümü olan yazılımla belirlediğiniz dosya ve klasörleri, sisteminizdeki bir sürücüyü, sabit diskinizin tümünü, kayıt defterini, çalışan uygulamaları taratabilirsiniz.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Windows 8 Skin Pack Version 4.0 (x86/x64)

Windows 8 Skin Pack Version 4.0 (x86/x64)-27.9 mb
Windows 7nizin bazı görsel özelliklerini windows 8 görsellikleri ile deiştirmektedir.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

AthTek RegistryCleaner 1.06

AthTek RegistryCleaner 1.06 | 6 Mb
AthTek RegistryCleaner, Windows kullanıcılarının kayıt defterini hızla taraması ve temizlemesi için tasarlanmıştır. Herhangi bir kayıt defteri bilgisine sahip olmadan onu temizlemeniz mümkün. AthTek RegistryCleaner aynı zamanda kayıt defterini küçültebilir, yedekleyebilir ve geri yükleyebilir.64-bit sistemlerde tüm kayıt defterini ele aldığını iddia eden kayıt defteri araçlarına benzemez. AthTek RegistryCleaner, 64-bit kayıt defterini gerçekten yönetebilir.
Anahtar özellikler:

    32-bit ve 64-bit sistemleri destekler.
    Çok hızlıdır.
    Tam denetim.
    Geri alma desteği.
    Bilgisayarınızı koruyun.
    Kayıt defterini saniyeler içerisinde yedekleyin, geri yükleyin.

ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Deep Freeze Pro v7.21.20.3447

Deep Freeze Pro v7.21.20.3447-5.8 mb
Deep Freeze ile bilgileriniz artık asla bozulamayacak. %100 korunarak herzamanki gibi kalacak. Programı ilk kurduğunuz gün veya programı aktif olarak başlattığınız andan itibaren her ne yapılırsa yapılsın resetleme sonrası bilgisayar ilk halini alıyor. Temiz ve sorunsuz bir sistemi o şekilde dondurduğu için; virüs, worm veya yalnışlıkla silinen bir sistem dosyası bilgisayarlarınıza zarar veremez.
Ayrıca tek sürücünüz varsa ve bazı depolamanız gereken dosyalar varsa program sanal bir sürücü açarak ve o kısma dokunmayarak gerekli dondurma işlemine devam ediyor ve bu da size büyük bir kolaylık sağlıyor.
Kısacası Deep Freeze; saldırı ve program bozulmalarına karşı kesin çözüm. Deep Freeze bilgisayar konfigurasyonunu korur ve ilk haline kolaylıkla getirir. Kullanıcı ne tür bir işlem yaparsa yapsın, bilgisayar sadece kapatılıp açılarak ilk haline alınabilir. Bu sayede bakım maliyetleri çok düşer ve hatta kalmaz. Virüs ve zararlı programlardan bağımsız bir ortam elde edilmiş olur.
Beş milyonun üzerindeki kullanıcısıyla Deep Freeze, tümleşik Windows korumasında sınırsız örnekleri ile kayıtlara geçmiştir. Deep Freeze, ağ yöneticilerine desktop işlemlerinde kolay, %100 başarı sağlar ve yazılım teknik desteğini en aza indirir. Deep Freeze, saldırıya karşı tamamen savunmasız bilgisayarı anında korur ve başlangıç konfigürasyon ayarlarını muhafaza eder. Kullanıcı bilgisayarda ne değişiklik yaparsa yapsın, tüm değişiklikleri yok etmek ve bilgisayarı eski durumuna almak için tekrar başlatmak yeterlidir. Bilgisayar ortamı artık yönetim ve bakımda daha kolaylaşır, ve pahalı bilgisayar bileşenleri %100 kapasitede çalışabilir. Sonuç, tamamen korunmuş ve paralel ağ; virüslerden ve istenmeyen programlardan bütünüyle uzak bir ortam.
Deep Freeze’in bu üstün özellikli versiyonu artık Vista destekli…
Programı kaldırmak için ise önce Deep freeze’i deaktivite (pasif) etmeniz sonra kurulum dosyasını tekrar çalıtırıp uninstall seçeneğini seçmeniz yeterlidir, kaldırma işlemi otomatik olarak devam edecek ve Deep Freeze bilgisayarınızdan kalkmış olacaktır
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Hide IP Privacy v2.5.1.2

Hide IP Privacy v2.5.1.2 | 6.08 MB
Un-forumlara ya da bloglar ve daha fazla kendinizi yasağı internette sörf yaparken Hide IP Gizlilik gizliliğinizi korumak, korsanlara karşı bilgisayarınızı korumak için sizin gerçek IP adresi için en verimli online pelerinler sağlar!
Neden IP Gizlilik Hide kullan?
- Hide IP Gizlilik ile, kredi kartı sahtekarlığı, kimlik hırsızlığı, vs önleyebilirsiniz
- Hide IP Gizlilik ile, güvenli senin mali kontrol edebilirsiniz.
- Hide IP Gizlilik sayesinde, belirli bir Forum veya Chat Odaları kendinizi unban yapabilirsiniz.
- Hide IP Gizlilik ile, online Güvenli ve güvenli alışveriş olabilir.
- Hide IP Gizlilik ile, bir yanıltma IP adresi ile özel çevrimiçi sohbet edebilirsiniz.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Speed MP3 Downloader 2.2.0.6

Speed MP3 Downloader 2.2.0.6 | 8.8 MB
MP3 indirme programı Speed MP3 Downloader ile pek çok çeşitte MP3 dinleyebilir ve indirebilirsiniz.Speed MP3 Downloader sınırsız ve 0 yasal olarak müzik, mp3 ve şarkı indirmeye olnak sağlayan bir MP3 indirme programıdır.
Hear and get (Dinlediğini al) aracı sayesinde yüksek kalite MP3'leri güvenli ve yasal bir biçimde indirebilirsiniz.
Speed MP3 Downloader programının arşivinde indie, hiphop, rock, klasik vb. istediğiniz her türde yüksek kalite müzik arayabilirsiniz. Tüm şarkılar MP3 biçimdedir ve iPod, iPhone, cep telefonu ve tüm bilgisayarlarda dinlenebilir.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Smart Hide IP v2.6.1.8

Smart Hide IP v2.6.1.8 | 6.14 MB
IP gizleme programı SmartHide IP ile IP adresinizi saklyarak engellenmiş web sitelerine kolayca erişebilir ve internette gizlice sörf yapabilirsiniz.
SmartHide engellenmiş Web sitelerine kolayca erişebilmenizi ya da internette gizlice gezinmenize olanak sağlayan bir IP adresi gizleme programıdır. Proxy'ye göre çok daha hızlı bir şekilde IP gizleme imkânı veren yazılım tamamen güvenlidir ve kullandığı veri şifreleme özelliğiyle de izlenmenizi önler.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Auslogics System Information 2.1.1.0 Multilanguage

Auslogics System Information 2.1.1.0 Multilanguage | 5.7 MB
Auslogics System Information bilgisayarınız ve sistem yapılandırmanız hakkındaki temel bilgileri size kolay anlaşılabilir bir şekilde gösteren bir program. Donanım ayarlarınız ve yapılandırmalarınız, bilgisayarınıza bağlı olan aygıtlar, ekran kartı bilgisi, işletim sistemi detayları ve daha birçok bilgiye bu program ile hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Sade ve basit arayüzü ile kullanışlı bir araç olan bu program bilgisayarınızda çalışmakta olan işlemler hakkında da bilgi verebiliyor. Bilgisayarınızdaki depolama birimleri yani hard diskleriniz ile ilgili bilgileride ayrıntılı bir şekilde görebileceğiniz Auslogics System Information anlık cpu (işlemci) ve ram (bellek) kullanımı takip etme özelliğine de sahip.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Mask My IP v2.2.1.2

Mask My IP v2.2.1.2 | 5.61 MB
Mask My IP,  Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır.
Bu program ile ip adresinizi gizleyebilirsiniz.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++