Subscribe:

12 Ağustos 2011 Cuma

Internet Download Manager v6.07 Build 8+Patch v2.0(Yeni)

Internet Download Manager v6.07 Build 8+Patch v2.0(Yeni)-6.4 mb
Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Auslogics BoostSpeed 5.1.0.0 Datecode 10.08.2011 Multilanguage

Auslogics BoostSpeed 5.1.0.0 Datecode 10.08.2011 Multilanguage | 8.31 MB
Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara "evet" yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.
BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows araçları paketi. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed içerisindeki Windows optimizasyon araçları ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabileceğiniz bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programlarında çalışma hızlarını arttırmak için kullanabileceğiniz birçok araç bulunuyor.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Auslogics Registry Defrag 6.1.1.0 Multilanguage

Auslogics Registry Defrag 6.1.1.0 Multilanguage | 6.3 MB
Windows işletim sisteminiz ve bilgisayarınıza kurduğunuz birçok program kayıt defterinize saniyede yüzlerce kez ulaşır. Buraya yazılan kayıtlar sürekli olarak okunma ve yazılma halindedir. Buradaki kayıtların çoğalması ve karmaşık hale gelmesi bilgisayarınızdaki yavaşlamanın en baş sebeplerinden biri olabilir. Auslogics Registry Defrag ile bilgisayarınızın kayıt defterindeki verileri ve girdileri birleştirip düzenli bir hale getirerek sisteminizi hızlandırabilirsiniz. Program daha kolay ve hızlı ulaşım için boşlukları kaldırıp daha devamlı bir hale getirdiği kayıt defterindeki girdilerin (registry) sistem hızına olumlu etkilemesini sağlayarak sisteminizi verimli olarak kullanmanıza yardımcı olan profesyonel ve güçlü bir araç.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

SpeedBurn Disc Maker 2.3.2

SpeedBurn Disc Maker 2.3.2 | 7.4 mb
DVD ve CD lerinizi yakarak aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşarak değerlendirebileceğiniz bir programdır.Kullanışlı ve kullanımı kolaydır.Bunu önceden dönüştürmek gerek kalmadan ses dosyalarını doğrudan yakar. henüz çok CD / DVD yazma özelliği, CD / DVD, AVI, MPG, MPEG, MP4, WMV, MOV, MP4, DAT ve M2TS, TP ve TRP gibi HD videolar yakmak yardımcı olur.Yakabileceği formatlar;AVI, MP4, FLV, SWF, WMV, WAV, MP3, WMA, OGG, AAC, ISO.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Splash HD Player Pro 1.11.0 Multilingual

Splash HD Player Pro 1.11.0 Multilingual | 15.5 MB
Splash PRO HD Player, hd videolar için optimize edilmiş bir video oynatıcıdır.Yüksek çözünürlüklü olan (High Definition AVC/H.264) videolarınızı yüksek kalitede net ve pürüzsüz bir görüntü şeklinde izlemenize olanak sağlar.Yazılım basit ve şık arayüzü ile kullanıcı dostudur.Program görüntüsü aynen resimde olduğu gibidir üst alanda olan seçenekler mouse ile o kısıma gelirseniz çıkıyor.Altyazı desteğide olan program filmlerinizi,videolarınızı sorunsuz olarak izlemenize olanak sağlıyor.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

save2pc Ultimate 4.23 Build 1355

save2pc Ultimate 4.23 Build 1355-7.9 mb
Save2PC, popüler vidyo sitelerinde izlemiş olduğunuz vidyoları bilgisayarınıza indirimenizi sağlar, indirmiş olduğunuz vidyoları iPod, PSP, PDA, iPhone, Mobile Phone cihazlarına uygun şekilde kayıt edebilir veya dönüştürebilir, yine program ile indirmiş olduğunuz vidyoları AVI, MPEG, FLV, WMV dosya türlerine de dönüştürmek mümkün. Eğer sadece ses dosyası isterseniz MOV, MP4, 3GP, MP3, WAV dosyalarına da dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

11 Ağustos 2011 Perşembe

Client for Google Translate Pro v5.2.605

Client for Google Translate Pro v5.2.605-8.4 mb
Eğer İngilizce biliyorsanız internet kullanımında ve web siteleri üzerindeki araştırmalarınızda fazla zorlanmazsınız. Fakat İngilizce dünya üzerinde olduğu gibi internet üzerinde de kullanılan tek dil değil. Yaptığınız araştırma konusunda bulduğunuz kaynaklar, dokümanlar, siteler başka dillerde de olabilir. İşte İngilizce dahil bilmediğiniz yabancı dillerdeki yazıları Client for Google Translate ile anında Türkçe'ye veya diğer dillere çevirebilirsiniz.
Çok basit bir uygulama olan ve elinizin altında her zaman bulunmasını isteyeceğiniz bu küçük istemci, Google Translate servisini kullanıyor ve 40 farklı dil arasında hızlı bir şekilde anlık kelime, cümle veya paragraf çevirileri yapabilme imkanını size sunuyor.

Sade bir arayüz ile kolay bir kullanıma sahip olan Client for Translate Client basit ayarlama menüsü üzerinde size ekstra kolaylıklar sağlayacak seçenekler sunarken aslında bir web uygulaması olan Google Translate'ten pek farklı değil. Fakat bir web uygulamasını daha rahat ulaşabileceğiniz bir hale getiren ve otomatik dil tanıma, seçilen metini anında çevirme gibi özellikleri ile diğer programları kullanırken size anında yardımcı olarak zaman kazanmanızı da sağlıyor.
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

VueScan 9.0.53 Multilanguage (x86/x64)

VueScan 9.0.53 Multilanguage (x86/x64) | 12.92 MB
VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.
Kullanımı oldukça kolay olan yazılım soluk renk düzeltme, toplu tarama ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılabilecek diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir. Kullanıcıların sistemlerinde hiçbir olumsuz değişiklik yapmayan yazılım aynı zamanda işletim sistemine herhangi bir ek araç yüklememektedir. Tüm diğer tarayıcı yazılımları gibi bunlar olmadan işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir.
VueScan gelişmiş tarama seçeneklerine, güçlü özelliklere, renk canlılığını ve en iyi renk dengesini sağlama yeteneklerine sahiptir. 700'den fazla tarayıcıyı ve 209 ayrı dijital kameranın RAW dosya biçimini desteklemektedir. Eğer elinizde bir tarayıcı var ve siz bunu sürücüsü olmadığı için kullanamıyorsanız VueScan ile bu artık bir engel değil!


ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Classroom Spy Pro v3.7.1


Classroom Spy Pro v3.7.1 (sınıfınızdaki veya iş yerinizdeki bilgisayarları görüp kontrol edin) | 10.9 MB
Classroom Spy Professional, kendi bilgisayarınızdan anında sınıfınızda veya iş yerinizde bulunan bilgisayarları görüp kontrol edebileceğiniz bir uzak masaüstü programıdır. Classroom Spy Professional ile tüm kontrolü elinize alırsınız. Bu şekilde kim ne yapıyor anında görebilirsiniz. Ayrıca bilgisayardaki tüm aktiviteleri kaydedebilir, bilgisayarı kapatabilir, yeniden başlatabilri veya beklemeye alabilirsiniz.
Özellikler
* Canlı olarak size bağlı olan tüm bilgisayarları görüntüleyebilirsiniz.
* İstediğiniz ekranı karşınızdakine gösterebilirsiniz
* Kontrolü ele alabilirsiniz
* AVI dosyası olarak tüm aktiviteyi kaydedebilirsiniz
* Kapatma, yeniden başlatma gibi işlemler yapabilirsiniz
* Uzaktan bağlantılı bir şekilde kurulum ve ayarlamalar yapabilirsiniz
* LAN, WLAN, VPN ve Internet’te kullanabilirsiniz
* Şifre koruması sağlayabilirsiniz
* Çoklu görüntüleme yapabilirsiniz


ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

YouTubeGet v5.9.5

YouTubeGet v5.9.5 (Youtube’dan Video İndirme Programı) | 5 MB
Youtube da izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve başarılı bir yazılımdır. Videoları Flv formatında bilgisayarınıza indirir. Ayrıca Kendi içerisinde indirdiğiniz videoları değişik formatlara dönüştürebilirsiniz.
Dönüştürebildiği Formatlar:

    * Avi
    * Wmv
    * Mov
    * Mp4
    * 3gp

İndirdiğiniz videoları hangi dizine kaydetmek istediğinizi seçebilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü sayeside ''sürükle-bırak'' tekniğini kullanarak video url sini yazabilirsiniz. Programı sadece indirdiğiniz dosyaları çevirmek için kullanmazsınız. Bilgisayarınızdaki diğer video dosyalarınıda istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz.


ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

JDownloader 0.9581 Multilanguage (29.07.2011 Güncel)+Captcha Kardeşliği 1.1.5

JDownloader 0.9581 Multilanguage (29.07.2011 Güncel)+Captcha Kardeşliği 1.1.5 -31 mb

jDownloader tüm işletim sistemi platformlarında çalışabilen, açık kaynak olarak geliştirilen ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir. Tamamen Java ile yaratılmış olan bu işlevsel yazılım Rapidshare.com, Megaupload.com, Megashares.com vb. dosya barındırma sitelerinden yapıcağınız dosya indirme işlemlerini basitleştirmek ve hızlandırmak için üretilmiş bir araç.

Program sadece bu sitelere paralı üyelikleri olan kişilere değil aynı zamanda ücretsiz olarak bu sitelerden gerçekleştirilmek istenen dosya indirme işlemlerinde de kullanıcılara yardımcı oluyor. Çoklu paralel dosya indirme, captcha resim doğrulama tanıması, otomatik sıkıştırılmış dosya açma ve daha birçok özelliği bulunan jDownloader (Dosya Paylaşım Siteleri İçin İndirme Yöneticisi) paylaşım linklerinin korunması için son günlerde popülerleşen "link şifreleme" sitelerinden birçoğuna da destek sağlıyor. Türkçe dil desteği de bulunan jDownloader programında sık sık karşınıza çıkan arşiv (rar) şifrelerini kayıt altında tutabiliyor ve programın otomatik olarak bu şifreleri girerek arşiv dosyalarının içerisindeki dosyaları klasörlere açmasını sağlıyabiliyorsunuz.

İndireceğiniz dosyaların boyutu ne olursa olsun, kaç bölümden oluşursa oluşsun jDownloader şifrelenmiş veya normal linkleri ona eklediğiniz andan itibaren geri kalan işlemleri kendisi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Link koruması için yaygınlaşan CCF, RSDF ve yeni DLC uzantılı dosyaları da kullanarak linkleri program içerisine aktarabiliyorsunuz.

Hesap kısıtlamlarını aşmak isteyen kullanıcılar sahip oldukları birden fazla paralı hesabı program içerisine entegre edereken bir hesaptaki limiti doldurduklarında program otomatik olarak dosya indirme işlemlerine diğer hesaptan devam edebiliyor. Kısacası jDownloader paylaşım dünyasının sınırlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olan sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam eden güçlü bir program.

Program kullanımında yaşanan sorunları günlük olarak birbirleri ile paylaşan program üreticileri ve paylaşımcı jDownloader kullanıcıları sürekli olarak birbirleri ile iletişim halinde. Böylece karşılaşılan hatalar ve sorunlar en kısa zamanda düzeltiliyor.

Son sürümü ile program yepyeni bir arayüze sahip olurken daha kararlı bir jDownloader oluşturulmuş bulunuyor. Bugüne kadar karşılaşılan birçok hata giderilmiş ve birçok yeni özellik ve seçenek programa eklenmiş durumda. Ayrıca bilgisayar kullanımı sırasında karşılaştığınız linklerle ilgili bir işlem yapmaya kalktığınızda jDownloader link yakalama özelliği ile de size kolaylık sağlıyor.
Not: Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi için Java kurulu olmalıdır. jDownloader programı Java desteği bulunan tüm işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.
captcha
Bu araç ile artık sürekli şifre girme derdinden kurtulacaksınız.captcha kardeşliği tamamen ücretsiz, otomatik bir captcha çözme sistemidir. Dünyaca ünlü download programı JDownloader a bir eklenti olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

adresten 1 kez kayıt olun ve programa ekleyin.
NOTLAR:


1: Lütfen artık programları kurarken UAC yi kapatın ve yönetici olarak kurulum yapınız.
2: önce jdownloaderı sonra captcha yı açınız.
3: captcha için üyelik almayı unutmayınız. (1 dakıkanızı almaz)

ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++