Subscribe:

3 Aralık 2011 Cumartesi

Güncel Premium Şifreler 03 Aralık(23.30 ile Güncel)


2 HOTFİLE-3 FİLESONİC -3 WUPLOAD- 8 UPLOADİNG-2 FİLEAPE ŞİFRE  YEPYENİ GÜNCELLENDİ.

HEPSİ  ŞU % 100 AN ÇALIŞMAKTADIR..BY GOD..

ARKADAŞLAR ŞİFRELERİ LÜTFEN J DOWNLOADER veya IDM İLE GİRELİM.ÇOK ERKEN PATLIYORLAR.SAYGILAR..

RegDoctor 2.29-7.0 mb


RegDoctor 2.29-7.0 mb
Kayıt Defteri'nde zamanla kullanıp kaldırdığınız ya da sisteminizden tam olarak kalkmayan bazı programlara ait geçersiz girdiler kalır. Bunlar da sisteminizin performansını kuşkusuz etkiler. RegDoctor yazılımı yardımı ile basit bir tarama işleminden sonra bu girdileri silebilirsiniz. Ayrıca yazılım girdileri silmeden önce Kayıt Defteri'nin yedeğini aldığından bir sorun oluştuğu taktirde "restore" seçeneği ile geri yükleme yapabilirsiniz.

Rohos Disk Encryption 1.9



Rohos Disk Encryption 1.9-6.8 mb
Rohos Disk Encryption programı AES 256 bit şifreleme tekniğini kullanarak bilgisayarınızda yada USB belleğinizde gizli ve şifreli bir alan oluşturmanıza yardımcı olur. Bu gizli ve şifreli bölümü kimsenin görmesini istemediğiniz yada hackerlar tarafından ele geçirilmesini istemediğiniz özel verilerinizi gizlemek için kullanabilirsiniz.

Simpo PDF to PowerPoint Converter 1.3.1.0


Simpo PDF to PowerPoint Converter 1.3.1.0-6.1 mb
Simpo PDF to PowerPoint Converter, PDF dosyalarını PowerPoint 2003/2007/2010 .ppt veya .pptx belgelerine hızlıca ve yüksek kalitede dönüştürebilen mükemmel bir PDF dönüştürücüsüdür. PDF dosyalarını PowerPoint sunumlarına metin düzenini, resimleri, grafikleri ve içerikleri koruyarak düzgün bir şekilde dönüştürebilir. Bu PDF to PowerPoint Converter, her sayfayı tek bir ppt slaytı olarak dönüştürür, dolayısıyla ppt dosyasını tekrar biçimlendirmenize gerek kalmaz.

2 Aralık 2011 Cuma

Handy Start Menu 1.40

Handy Start Menu 1.40-5.6 mb
Handy Start Menu, başlat menüsündeki uygulamalarınızı otomatik  biçimde kategoriler halinde düzenlemenize olanak sağlayan bir başlat menüsü düzenleme programıdır. Başlat  menüsündeki klasörleriniz değişmez, sadece menü üzerinde yeni bir  görünüm elde edilir. İstediğiniz zaman programı devre dışı bırakıp eski  haline geri çevirebilirsiniz.

WinUSB Maker v1.7


WinUSB Maker v1.7-7.0 mb
WinUSB Maker, dinamik olarak herhangi bir taşınabilir cihaz yapmak için bir araçtır, Windows Kur ile ilgili olarak önyüklenebilir.

Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.12 DC 02.12.2011


Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.12 DC 02.12.2011-7.0 mb
Yazılım, kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim.

Driver Checker 2.7.5 Datecode 02.12.2011

Driver Checker 2.7.5 Datecode 02.12.2011-6.7 mb
Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Driver Checker programı ile 1.553.638'in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin.

iCare Data Recovery Software 4.6.3


iCare Data Recovery Software 4.6.3-5.6 mb
Eğer sabit diskiniz biçimlendirilmiş ve silinen verilerinizi kurtarmaya ihtiyacınız varsa endişelenmeyin. iCare Veri Kurtarma Yazılımı ile biçimlendirilmiş sabit diskinizdeki dosyaları geri alabilirsiniz, çöp kutusunda silinen dosyalar, dijital fotoğraf makinesindeki sd kart fotograflarınızı, flash kart, usb sürücü, çıkarılabilir bir sabit sürücüdeki dosyaları kurtalabilir.

1 Aralık 2011 Perşembe

Super MP3 Download 4.7.7.8


Super MP3 Download 4.7.7.8-7.7 mb
Super MP3 Download ile internetten limit müzik indirebilir aynı zamanda müzik inerken siz şarkılarınızı dinlemeye devam edersiniz,tek yapmanız gereken şarkı arama kısmına istediğiniz şarkı adı veya sanantcı adını yazarak istediğiniz müzik ve sanatcı adına ulaşabilir ve bunları dinleyebilir yada… bilgisayarınızda kendinizin belirlediği bir klasörün içerisine Super MP3 Download ile bulduğunuz şarkıların yan kısmında bulunan download botonuna tıklayarak mp3'lerinizi istediğiniz klasör içerisine atabilirsiniz.

RadioGet 3.3.1.1


RadioGet 3.3.1.1-9.1 mb
RadioGet – dünyanın bir numaralı internet radyo çaları ve kayıt aracı!Bu güçlü yazılım sayesinde sevdiğiniz şarkıları 25.000′in üzerinde internet radyo kanalından dinlemek çok kolay. Tercih ettiğiniz türü veya radyo kanalını seçin ve anında dinlemeye ve kaydetmeye başlayın. RadioGet’le internette müzik her zamankinden daha eğlencelidir. RadioGet sizin için otomatik olarak bütün parçaları etiketler ve sıralar. Müzik kaydı sırasında kalite kaybı yaşanmaz ve tamamen yasaldır.

WinUtilities Professional Edition 10.38 Multilanguage


WinUtilities Professional Edition 10.38 Multilanguage-6.6 mb
WinUtilities sisteminizi optimize eden ve performansını arttıran araçları bir araya toplayan, ödüllü bir araç kitidir.Bu yazılım paketi kayıt defterini, geçici dosyaları, uygulama ve internet gezi geçmişini, önbelleği ve cookie?leri temizler. Ayrıca defragmantasyon yapar ve bilgisayarın performans ve istikrarını arttırır.

YouTubeGet 5.9.7


YouTubeGet 5.9.7-6.5 mb
Youtube da izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve başarılı bir yazılımdır. Videoları Flv formatında bilgisayarınıza indirir. Ayrıca Kendi içerisinde indirdiğiniz videoları değişik formatlara dönüştürebilirsiniz.

30 Kasım 2011 Çarşamba

Driver Checker 2.7.5 Datecode 30.11.2011


Driver Checker 2.7.5 Datecode 30.11.2011-6.7 mb
Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Driver Checker programı ile 1.553.638'in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin.

Easy DVD Creator 2.4.5


Easy DVD Creator 2.4.5-7.4 mb
Easy DVD Creator; DVD yaratma konusunda gereksinim duyabiliceğiniz her şeyi sağlıyor. Basit bir DVD yakıcısı olmanın dışında, hiç zorluk çıkartman DVD yazabilme özelliğiyle binlerce film severin favori DVD yakıcı programı haline geldi. Kolay kullanımlı bu program ile sadece 4 adımla DVD'lerinizi yaratabileceksiniz.