Subscribe:

11 Kasım 2011 Cuma

Super Hide IP 3.1.5.6


Super Hide IP 3.1.5.6-6.1 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.

SSDLife Pro 2.1.38


SSDLife Pro 2.1.38-5.9 mb
SSD Life Pro 2.1.29 hardiskinizin sağlığının hangi ölçüde olduğunu size bildirir..

KeyPass v4.9.12


KeyPass v4.9.12-5.0 mb
KeyPass bütün şifrelerinizi yöneteceğiniz başarılı bir programdır.Kısayolları sayesinde parolalarınızı kullanıcı adları ile kaydedebilirsiniz.

OpenCloner DVD-Cloner 8.70 Build 1016


OpenCloner DVD-Cloner 8.70 Build 1016-12.6 mb
DVD-Cloner DVD’leri DVD-R/RW’a kopyalamanızı sağlayan kaliteli ve kolay kullanımlı bir DVD kopyalama aracıdır. Özgün DVD filmlerinizi DVD-R/RW’a kopyalamanızı oldukça kolaylaştıran bu uygulama MPEG2 dosya türünü de destekliyor.

SUPERAntiSpyware Professional 5.0.1136 Multilingual


SUPERAntiSpyware Professional 5.0.1136 Multilingual-12.5 mb
Sisteminize girmiş olan truva atı, keylogger, reklam ajanı gibi tehditleri bilgisayarınızdan temizlemeye yardımcı olur. Sistemden kaldırılması çok zor olan tehditleri bile zahmetsizce kaldırabilen Super Antispyware programının en güzel yanlarından biride her gün düzenli olarak güncellenmesi. Super Antispyware programı bilgisayarınızı sadece sitemdeki virüsleri temizleyerek değil, henüz bilgisayarınıza girmemiş zararlıların bilgisayarına girmesini engelleyerek de korur.

Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 DC 11.11.2011 Multilanguage


Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 DC 11.11.2011 Multilanguage-8.6 mb
O bildiğiniz sistem hızlandırma programlarından biri değil, Belki de etkisini fazlasıyla görebileceğiniz bir program.
Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara "evet" yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.5.2


CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.5.2-6.4 mb
Fotoğraflarınızı veya avatar gibi resimlerinizi MSN Slide Max'e tanıtarak daha sonra sizin ayarlayacağınız aralıklar ile kendiliğnden tıpkı slayt gösterileri gibi otomatik olarak resim değiştirme işlemi yapacaktır. Sohbet esnasında farklılık arayanlar için hazırlanmış kullanımı kolay oldukça kulanışlı bir yazılımdır.

Ledset Cam Wizard 10.15


Ledset Cam Wizard 10.15-10.8 mb
Ledset Software Cam Wizard web kameranızın işlevini farklı yönde kullanmanızı sağlayacak oldukça yararlı bir uygulamadır.Program sayesinde bilgisayarınızda genelde görüntülü konuşma için kullandığınız web kameranızı ev ya da iş yeri demeden her yerde güvenlik kamerası olarak kullanabileceksiniz.

Auto Hide IP v5.1.9.6


Auto Hide IP v5.1.9.6-5.9 mb
IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.

Light Image Resizer 4.1.0.2


Light Image Resizer 4.1.0.2-9.6 mb
Light Image Resizer, bir resim düzenleme aracıdır. Program sayesinde resimleri düzenleyebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir ve organize edebilirsiniz.Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz.

cFosSpeed 7.00 Build 1901 Final Multilingual


cFosSpeed 7.00 Build 1901 Final Multilingual-5.3 mb
cFosSpeed, internet hızınızı arttırmak amacıyla; internet trafiğinizi düzenleyen, bant genişliğinizi yöneten, ping sayılarınızı en iyi hale getiren bir internet yapılandırma yazılımıdır. Yazılımın amacı en hızlı veri innDirme hızınıza sahip olmanızı ve en düşük pingleri alabilmenizi sağlamaktır.

SpeedyPC v3.0.2.2


SpeedyPC v3.0.2.2-8.2 mb
SpeedyPC, PC'nizi optimize etmenize yardımcı olmak için geliştirilmiş gelişmiş özelliklerle dolu yenilikçi bir yazılımdır. SpeedyPC'yi kullanarak Windows kayıt defterini optimize edin . Başlangıç ​​öğelerini gelişmiş bir sistemle kontrol edin. PC'nizi en iyi hıza ve sistem performansına çıkarın. Kolay kullanımlı arayüzü ile SpeedyPC, Tam Yedekleme programı sayesinde sisteminizi güvenle optimize sağlar.

BS.Player PRO 2.59 Build 1059 Beta Multilanguage


BS.Player PRO 2.59 Build 1059 Beta Multilanguage-11.1 mb
BS.Player PRO başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm çözücüleri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya indirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.

10 Kasım 2011 Perşembe

CCleaner 3.12.1572 [x86/x64] (+ Portable )


CCleaner 3.12.1572 [x86/x64] (+ Portable )-11.6 mb
CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

Satellite TV for PC v2.0 Titanium Edition Final


Satellite TV for PC v2.0 Titanium Edition Final-5.8 mb
Herhangi bir ekran kartı ve uydu bağlantısı gerektirmeden kullanabileceğiniz içerisinde 4000 den fazla kanal bulabileceğiniz harika bir program. Üstelik herhangi bir üyelik veya ödeme gerektirmez. PC niz üzerinden bedava Haber, Film, Spor, Yetişkin(+18), Animasyon, Müzik gibi kanalları içeren muhteşem bir TV oluşturabilirsiniz. By God...

RegistryBooster 2012 6.0.10.6


RegistryBooster 2012 6.0.10.6-7.1 mb
Kayıt defterinden (Registry) bilgisayarınızın performansının düştüğünü biliyor musunuz? Hatalı başlangıç kayıtları açılışta sorun yaşatır, oturumu kapatırken de aynı şekilde. İşte bu program sayesinde bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Ama bu program sadece bunları onarmıyor. Gereksiz, en küçük ayrıntıyı bile temizliyor.

Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 Multilanguage


Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 Multilanguage-8.3 mb
Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara “evet” yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.BoostSpeed disk ve registy (kayıt defteri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows araçları paketi. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.

Advanced System Optimizer 3.2.648.12202 Multilingual


Advanced System Optimizer 3.2.648.12202 Multilingual-12.1 mb
Advanced System Optimizer bilgisayarınız için gerekli olan tüm bakım ve korumayı bir arada sunan profesyonel bir bakım aracıdır.

Speed MP3 Downloader 2.2.3.2


Speed MP3 Downloader 2.2.3.2-8.5 mb
Speed MP3 Downloader sınırsız ve 0 yasal olarak müzik, mp3 ve şarkı indirmeye olnak sağlayan bir MP3 indirme programıdır.Hear and get (Dinlediğini al) aracı sayesinde yüksek kalite MP3'leri güvenli ve yasal bir biçimde indirebilirsiniz.Speed MP3 Downloader programının arşivinde indie, hiphop, rock, klasik vb. istediğiniz her türde yüksek kalite müzik arayabilirsiniz. Tüm şarkılar MP3 biçimdedir ve iPod, iPhone, cep telefonu ve tüm bilgisayarlarda dinlenebilir.

PC Tools Registry Mechanic 11.0.0.277 Multilanguage


PC Tools Registry Mechanic 11.0.0.277 Multilanguage-6.05 mb
Registry Mechanic: Ödül kazanmış Sistem onarma programı. Windows çökmelerinden bilgisayarınızı formatlatmaktan bıkmadınız mı? Registry Mechanic ile bilgisayarınızı koruma altına alır ve Registry Mechanic programımızla kısa bakımlarını kolayca ve otomatik olarak yaparsanız bilgisayarınızı yüklenip teknik servislere taşımaktan ve bilgilerinizi kaybetmekten kurtulmuş olursunuz. Windows sorunu Registry Mechanic ile kolayca çözülür !

TeamViewer v6.0 Build 11656 Final


TeamViewer v6.0 Build 11656 Final-5.2 mb
TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.
TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual


Lavasoft Ad-Aware Internet Security Pro v9.6.0 Multilingual+YENİ SERİAL-10.7 mb
Gelişmiş anti-malware teknolojisi, virüslere, spyware’e, trojana, solucanlara, rootkitlere, dialer’lara ve daha fazlasına karşı güçlü koruma, Ad-Aware Pro Internet Security, çevrimiçi güvenlik ve gizliliğinize güçlü koruma verir.

9 Kasım 2011 Çarşamba

WinRAR 4.10 Beta 3 (x86/x64)


WinRAR 4.10 Beta 3 (x86/x64)-5.4 mb
En iyi sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR'ın Yeni çıkan sürümü. Programa eklenen sihirbaz, yeni kullanıcılar için güzel bir yenilik. Sıkıştırma algoritması geliştirilmiş ve şifreleme algoritması olarak da 128 bit kullanılmış. Dosyaları sıkıştırarak veya sıkıştırmadan e-posta ile gönderme özelliği de eklenmiş. Seçilen (sıkıştırılmış) birkaç dosyanın kopyalanması ve başka bir klasör içerisine yapıştırılması (açılarak) özelliği de ilave edilmiş. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO desteklediği biçimler arasında olup yeni sürümde 7zip formatına da destek verilmiş.Ayrıca bu yeni beta sürümünde zip arşivler için WinZip AES sıkıştırması eklenmiş.Ayrıca SFX arşiv oluşturarak *.EXE uzantılı da sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz...

Splash PRO EX v1.12.0


Splash PRO EX v1.12.0-19.0 mb
Splash PRO HD Player ile yüksek çözünürlükte film, kamera çekimi ve dijital televizyon (DVB-T) kayıtlarını izleyebilirsiniz. Program sizlere en iyi kalite de ve en yüksek çözünürlükte mükemmel bir video deneyimi sunar.
Splash PRO HD Player kaliteli, stil sahibi, kullanıcı dostu ve son derece hızlı (HD videoları oldukça hızlı bir şekilde açması, tekrar oynatma, ileri, sarma ve geri sarma vs.) bir video oynatıcısıdır.

Firefox 8 Beta Türkçe


Firefox 8 Beta Türkçe-13.9 mb
Yeni Firefox 8 sürümü ile klasik açılan pencere engelleyici, sekmeli tarama, temiz tasarım, entegre Google araması, kolaylaştırımlış ayarlar ve en önemlisi güçlü eklenti desteği devam ediyor.

Flash Player Pro 4.9.5


Flash Player Pro 4.9.5-7.9 mb
Flash Player Pro, flash formatlı film, oyun, ders vb. gibi dosyaları oynatabilmek için tasarlanmış kullanışlı bir araçtır. Flash Player Pro ile ayrıca flash dosylarından görüntü yakalama, flash ekran koruyucu yaparak SWF VEYA EXE formatlarında kaydetmenize yardımcı olur. Ve kullanıcı dostu arayüzü ile, Flash Player Pro harika bir animasyonlu flaş dünya sunuyor!

Advanced System Optimizer 3.2.648.12202 Multilingual

Advanced System Optimizer 3.2.648.12202 Multilingual-12.1 mb
Advanced System Optimizer bilgisayarınız için gerekli olan tüm bakım ve korumayı bir arada sunan profesyonel bir bakım aracıdır.